AANBOD BLOKFLUITLES

Van absolute beginner tot (bijna) prof: blokfluitisten vanaf 16 jaar kunnen zich aanmelden voor inspirerende lessen waarbij Brechtje met zorg afstemt op het niveau, wensen en muzieksmaak van de leerling.

BEGINNEN EN VERDIEPEN
Starten met noten lezen, leren improviseren, ritmes onder de knie krijgen en regelmatiger willen oefenen: in de rustige lesruimte van Brechtje is er alle aandacht voor alles wat je tegenkomt op je pad voor nog meer muzikale ontdekkingen.

Je leert spelen met muziekmateriaal, het hebben van een ontspannen houding en ademhaling. Je krijgt een goede speltechniek en meer inzicht in muziek. Je ontwikkelt het vermogen om te luisteren naar elkaar en merkt zelf welke voldoening dit je geeft.

PRIVÉ & ENSEMBLES
Er worden privé- ensemblelessen en nu en dan speciale workshops aangeboden. Lesduur voor een les is bij voorkeur 60 minuten zodat er alle tijd en concentratie is om muziek te maken. En natuurlijk helpt Brechtje indien nodig met het uitkiezen (en simpel onderhoud) van passende instrumenten.

PROEFLES
Bel of mail voor vragen of een proefles:
brechtje @brechtjeroos.nl
06 21924699

REACTIE
Brechtje is een fantastisch onderzoekend muzikant met een superbe vormgevoel en een grandioos gevoel voor articulatie. Ik bewonder haar daarvoor! Wat ik van haar heb geleerd, laat zich met woorden nauwelijks beschrijven. Zij heeft mijn leven echt verrijkt! Joris van Glabbeek