Nederlands Blazers Ensemble in Den Haag

En weer hebben ze geluk, die cursisten, leerlingen en (vrijwillige) medewerkers van Studio Hoor!

TWEEDE TIP
Zaterdag 6 oktober 20.00u vindt de première plaats van een programma waar ik nu al enorm naar uitkijk: Desert Blues van het enige, echte Nederlands Blazers Ensemble. De inleiding begint om 19u.
Daar moet je bij zijn. Trek je mooiste feeestbroekpak aan en tot aan het strand! Zuiderstrandtheater Den Haag
€10-€27*
DESERT BLUES
Op uitnodiging van The Hunger Project, een internationale organisatie ter bestrijding van honger wereldwijd, reisden de blazers naar Benin, land van dansers, zangers, virtuoze percussionisten en voodoomuziek. Samenspelen met hen was een belevenis en een feest. Net als bij eerdere reizen (Suriname, Cuba en Georgië) levert het bezoek aan West-Afrika een prachtige programma op. De in Benin gemaakte muziekvrienden komen nu naar Nederland om, virtueel danwel in real-life, met het NBE ‘Desert Blues’ te maken: een vurig spektakel dat voorbijgaat aan grenzen en genres.NIEUWE KERK & ZUIDERSTRANDTHEATER
Dit najaar krijgen alle huidige leerlingen en cursisten van Studio Hoor Muziekeducatie ( en dus ook die van In het Koorenhuis Den Haag en De VAK Delft) een leuk cadeautje van het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk Den Haag. Zij krijgen korting en betalen minder voor een concert inclusief drankje*. Dit aanbod geldt voor concerten die ik tip in de luistercursus en via sociale media. Ook de (vrijwillige) medewerkers aan mijn projecten krijgen dit voordeel. Lief he, van die twee podia!


WAT

Het gaat dan natuurlijk om concerten waar ik razend nieuwsgierig naar ben en zelf erg graag heen ga (als mijn agenda het toelaat).


LINK

Desert Blues- Nederlands Blazers Ensemble Zuiderstrandtheater

*Hoe die korting te krijgen, hoor je als Studio Hoor-fan via de speciale nieuwsbrief. Heb je deze niet ontvangen, maar sta je wel bij mij bekend als leerling? Mail me gerust!