CONSORT CLUB

De Consort Club speelt pakkende ensemble muziek. Van Engelse consortmuziek uit de 16e eeuw tot arrangementen van muziek van over de wereld. De aandacht ligt zowel bij het goed spelen van de muziek (techniek, adem, articulatie en samenspel) als bij het interpreteren en het verklanken van je eigen verhaal (muzikaal spelen).

VOOR WIE
Blokfluitisten van allerlei niveau en leeftijd zijn welkom. Leeftijd ligt tussen de 18 en 110 jaar. Handig als je meerdere type instrumenten bespeelt en van allerlei muziek houdt! Je moet noten kunnen lezen, zelf muziek kunnen instuderen en minimaal 1 jaar les hebben (gehad). Bijscholen kan natuurlijk altijd!

WANNEER
Eens per twee speelt er nu een Consort Club een dik uur op dinsdagavonden (19-20.15u).

DOEN
Neem contact op met mij via mail of telefoon. We spreken samen een kennismakingsles af om te zien en te horen wat je kunt en wilt. Als je niet bij de huidige Club terecht kunt, kom je op de wachtlijst. Zodra er meer mensen van jouw niveau en interesses zijn, kan er een tweede Club gestart worden. Er kunnen meerdere Clubs ontstaan van verschillend niveau ontstaan. Dikke kans dat jij erbij past.

INFO
Tijd: 19u of 20.30u
Lesduur: 75 minuten
Prijs: €175- €235 per 10 lessen afhankelijk van groepsgrootte
Datum: medio september starten we weer!
Locatie: In het Koorenhuis Den Haag, huiskamer Consort Club Member of Studio Hoor Muziekeducatie

Heb je eerst nog vragen? Weet me te vinden voor contact!