CONSORT CLUB

LEDEN GEZOCHT DEN HAAG, RIJSWIJK, VOORBURG
Wat is er leuker dan samen muziek spelen? Lekker spelen. Speels omgaan met muziek. Afstemmen, aanvoelen, luisteren en reageren. Dat is waar het om gaat in de Consort Club: het nieuwe Haagse workshop-ensemble voor blokfluitisten onder leiding van blokfluitist en artistiek leider Brechtje Roos van Studio Hoor.

GROENTJES
In oktober is een Consort Club voor gevorderden gestart. Op verzoek pols ik nu de groentjes; oftwel, bij voldoende animo start er een Consort Club voor beginners.

Heb je meer trek in af en toe samenspelen dan volg je toch gewoon een losse workshop van Studio Hoor..

WAT
De Consort Club speelt pakkende ensemble muziek. Van Engelse consortmuziek uit de 16e eeuw tot arrangementen van muziek van over de wereld. De aandacht ligt zowel bij het goed spelen van de muziek (techniek, adem, articulatie en samenspel) als bij het interpreteren en het verklanken van je eigen verhaal (muzikaal spelen).

VOOR WIE
Blokfluitisten van allerlei niveau en leeftijd zijn welkom. Leeftijd ligt tussen de 18 en 110 jaar. Handig als je meerdere type instrumenten bespeelt en van allerlei muziek houdt! Je moet noten kunnen lezen, zelf muziek kunnen instuderen en minimaal 1 jaar les hebben (gehad). Bijscholen kan natuurlijk altijd!

WANNEER
Eens per drie weken speelt er nu een Consort Club een dik uur op dinsdagavonden (19-20.15u).

DOEN
Neem contact op met mij via mail of telefoon. We spreken samen een kennismakingsles af om te zien en te horen wat je kunt en wilt. Als je niet bij de huidige Club terecht kunt, kom je op de wachtlijst. Zodra er meer mensen van jouw niveau en interesses zijn, kan er een tweede Club gestart worden. Er kunnen meerdere Clubs ontstaan van verschillend niveau ontstaan. Dikke kans dat jij erbij past.

INFO
Tijd: 19u of 20.30u
Lesduur: 75 minuten
Prijs: €175- €225 per 10 lessen afhankelijk van groepsgrootte
Datum: zodra er een match is, kan er worden gestart
Locatie: In het Koorenhuis Den Haag, huiskamer Consort Club Member of Studio Hoor Muziekeducatie

WORKSHOP
Blokfluitisten die geen vaste les willen, maar af en toe wel lekker willen spelen, geven zich op voor losse workshops die vanaf voorjaar 2019 regelmatig plaatsvinden. Check de winkel of laat je mailadres achter en je ontvangt steeds de nieuwste info.

KORTINGEN
Al mijn leerlingen, cursisten en vrijwilligers krijgen trouwens korting op concerten in Zuiderstrandtheater, Nieuwe Kerk Den Haag en Theater de Veste Delft. Althans, korting op de concerten die door mij getipt worden. Leuk toch!

Heb je eerst nog vragen? Weet me te vinden voor contact!