De zomer-kennismakings-ronde

Nog deze zomer kun je zomaar een luistersessie, -les en meer ervaren. Kom kennismaken, ik zie je graag!

BUURTKOFFIE bij HAAGSE KUNSTKRING
14 augustus, aanvang buurtluistersessie 10.30, vrijwillige bijdrage
Op deze ochtend ga ik op de koffie bij de Haagse Kunstkring Den Haag. Als ‘koekje’ neem ik de korte buurtluistersessie (max. half uur) ‘En Route’ mee: muziekfragmenten uit de hele wereld klinken. Dwars door alle stijlen ga ik op zoek naar overeenkomsten, zodat muziek nog meer gaat leven. Ongetwijfeld worden luisteraars ook dit keer aangestoken om daarna hun muziekverhaal te delen. Laat je verrassen en reis mee!
Denneweg 64 Den Haag

PROEFLESSEN LUISTERCURSUS
29 augustus De VAK Delft, gratis toegang
Kom kennismaken met de luistercursus Nieuwe Kijk op Muziek die in Delft op 5 september start. Kun je direct merken of je trek hebt om je op te geven voor deze 5-delige cursus waarin op luchtige wijze je muziekkennis wordt vergroot. Natuurlijk is er ruimte tussen en na de proeflessen om je vragen te stellen aan deze muziekpedagoog & muziekverteller.

Eerste proefles 10.30-11u
Tweede proefles 11.30-12u
Locatie OPEN Vesteplein 100 Delft
Details van de ruimte vind je ter plekke.

UIT-FESTIVAL DEN HAAG
2 september, 14.30-15u, Den Haag, podium KOO, gratis toegang
Zin in muzieklessen (blokfluit, interpretatie, en/of luisterles), maar heb je eerst nog vragen? Stel ze aan mij op het UIT-Festival en schuif aan bij de KOO-tafel tussen 14.30u en 15u. Ik ben één en al oor. Tref je mij toevallig niet (omdat er zoveel anders leuks is) dan ben ik altijd te bereiken via mail (brechtje@brechtjeroos.nl) of telefoon (06 21924699). De luisterlessen starten in Den Haag op 4 september. Voor de blokfluit-, en interpretatieles worden aparte afspraken gemaakt.
Locatie podium KOO op UIT-Festival centrum Den Haag