INFO ALGEMEEN
Flauto dolce, g-alt, voice flute, sopranino, bas. Blokfluiten heb je in allerlei soorten en maten. Gemaakt van verschillende houtsoorten in diverse modellen: allemaal zijn ze warm van klank. Althans, als je weet hoe je die klank tevoorschijn tovert. Dáár help ik- Brechtje-  je graag bij als blokfluitist. Bovendien krijg je mijn inspiratie en bagage als speler en muziekverteller er gratis bij!

VERFRAAIEN
Noten lezen en spelen is één ding. Er zelf muziek van maken een tweede en dáár gaat het om in de lessen. Vergroot je muziekkennis. Maak van muziek je eigen verhaal. Gemotiveerde, (jong)volwassen blokfluitisten- beginners en gevorderden- kunnen bij mij terecht voor bruisende lessen. Met en zonder bladmuziek. Leer over ‘woorden en zinnen’, articulatie. Maar vooral: heb en hou plezier in het zelf muziek maken!

MOGELIJKHEDEN
De lesstof wordt afgestemd op je voorkeur. Jazz, wereld, vrije impro, barok, hedendaags: veel is er mogelijk op sopraan, alt, tenor en basblokfluit. Privé of in een groep. De frequentie spreken we gezamenlijk af. Zie voor kosten betreffende pagina en bel of mail me gerust voor een proefles!

Herintreders kunnen gaan voor de opfriscursus! Hou de winkel in de gaten voor de extra workshops!

BLOKFLUIT KIEZEN
Graag help ik je bij het uitzoeken van een goede, bij jou passende blokfluit. Wil je een fabrieksinstrument of ga je voor handbouw. Welke houtsoort, welk model? Vraag me vooral voor aankoop advies!

LOCATIE
Dinsdag is lesdag in Den Haag. Ik kan ook bij je langskomen!

REACTIE
Brechtje is een fantastisch onderzoekend muzikant met een superbe vormgevoel en een grandioos gevoel voor articulatie. Ik bewonder haar daarvoor! Wat ik van haar heb geleerd, laat zich met woorden nauwelijks beschrijven. Zij heeft mijn leven echt verrijkt! Joris van Glabbeek