INFO STUDIO HOOR

Studio Hoor is de paraplu waaronder alle muziek- en luisterlessen vallen, die ik, Brechtje Roos,  geef in de regio Zuid-Holland. Daarmee wil ik een ruim publiek bedienen. Natuurlijk de muziekbeoefenaars, de bespelers van de blokfluit en andere melodie-instrumentalisten. Daarnaast de grote groep mensen die geniet van het luisteren naar muziek, van welk genre dan ook.

In álle lessen prikkel ik met besmettelijk enthousiasme luisteraars en spelers nog meer te ontdekken in muziek. Tussen de noten door te luisteren. Meer dan alleen noten te spelen! Muziekminnaars nog nieuwsgieriger te maken naar dat wat er allemaal is en naar dat wat je allemaal kunt doen met muziek.

WERKWIJZE
Ik geloof in kleinschaligheid. In (bijna) één-op-één contact. In echte gesprekken. In tijd nemen voor verdieping, ontmoeting, spelen en luisteren. Uitstapjes naar filosofie, muziekgeschiedenis; ik haal er van alles bij. Mijn affiniteit gaat uit naar het werken met (jong)volwassenen van 16 tm 110 jaar.

WAAR
Sinds januari 2018 kunnen muziekspelers én luisteraars in het Koorenhuis) Den Haag en VAK Delft terecht voor de bruisende en vakkundige lessen van Studio Hoor. Aan de eigen locatie in Den Haag wordt ondertussen – tussen alle bedrijven door – gewerkt!

Organisaties (non-profit, commercieel en educatief), podia en muziekgezelschappen kunnen terecht op www.brechtjeroos.nl

REACTIE
Ik ben fan van jouw voortvarende aanpak en liefde voor je vak en de kunst. Tom America- componist, tekstschrijver, kunstenaar.