leuke horeca-eigenaar gezocht

ZEGT HET VOORT
Voor een nieuw project ben ik voor Studio Hoor Muziekeducatie in
Den Haag op zoek naar een horeca-eigenaar die trek heeft in een winwin-situatie.

Vanaf najaar ’18 zoek ik een sfeervolle, af te sluiten, akoestisch rustige ruimte. Met regelmaat wil ik daar in de rustige ochtenduren een clubje mensen ontvangen. Het gaat om maximaal 30 kunst- en cultuur minnende 50+‘ers die- naast het ervaren van mijn project- natuurlijk ook van jouw koffie+ willen genieten… Er wordt rustig geluisterd en gesproken. Aanwezige geluidsapparatuur is een pré maar niet noodzakelijk. Locatie graag centraal gelegen in Den Haag en /of handig bereikbaar met OV.

NB! ik zoek een samenwerking en ben niet een ‘gewone’ huurder. Over mij lees je op studiohoor.nl Dit bericht delen en erover babbelen zou fijn zijn. Merci alvast.

PS de gouden tipgever ontvangt (als altijd) een uniek presentje als dank…