MISSIE

Graag stimuleer ik leerlingen hun eigen muzikaal pad te ontdekken, zodat er met plezier gemusiceerd en geluisterd kan worden. Brechtje

VISIE
Muziek raakt! Geeft energie, ontroert, amuseert. Mét muziek kan van alles gezegd worden over (maatschappelijke) zaken. Muziek versterkt beelden en verhalen. Mijn gedachten, ervaringen, inspiratie en kennis over die combi geef ik graag door en daarom trek ik de wereld in.

Luisteraars krijgen meer muziekbagage en ruim zicht op andere culturen. Spelers help ik met het uitdiepen en vergroten van hun eigen muzikale verhaal. In muzieklessen worden geen noten gespeeld, maar muziek gemaakt!

AMBITIE
Het liefst de hele wereld verdieping en saamhorigheid, verlichting, ontspanning én inspiratie bieden.

ATTENTIE
Het bijwonen van mijn lessen kan prettige bijwerkingen veroorzaken: Passie borrelt naar boven, je voelt je beter, zelfs slimmer worden, tranen vloeien, er kan van alles gebeuren.

REACTIES
Als ik bij een andere blokfluitdocent was beland dan was ik waarschijnlijk al lang afgehaakt. Gelukkig kwam Brechtje Roos op mijn pad en zij weet me met haar sprankelende lessen al een aantal jaren te boeien en te enthousiasmeren voor de blokfluit. Met bladmuziek en impro! Marijke Kors, blokfluitleerling.