Muziekverteller seizoen 19-20 bij o.a. Musis Arnhem, Zuiderstrandtheater Den Haag

Heel graag praat ik je bij over Nieuwe Kijk op Muziek in Arnhem, Den Haag, Delft en Gouda!


BON
In het nieuwe seizoen kunnen alle muziekminnaars van Den Haag, Delft, Gouda en Arnhem hun oren flink laten prikkelen. Dolgraag draag ik bij aan een intense muziekbeleving van muziekminaars. Komend seizoen vooral in Zuid-Holland en Gelderland!

NIEUWE KIJK OP MUZIEK
De nieuwsgierig luisteraar met tijd en trek in muziekhorizonverbreeeeeding kan in Den Haag bijvoorbeeld terecht in de zee-foyer van het Zuiderstrandtheater voor de vijfdelige luistercursus Nieuwe kijk op Muziek. Maar liefst dik 15 uur muziekverdieping verdeelt over najaar- en winterperiode. De enige klacht die ik ooit kreeg over dit project luidde: ‘Waarom maar vijf lessen achterelkaar terwijl je stof hebt voor minstens elke week’.  Inschrijven kan vanaf nu. In de winkel vindt je meer info over inhoud en betaling. Zie de link onderaan.

ONGEDULDIG
Wil je nununu alvast iets horen? Muziekmijmerschetsen zijn hier te beluisteren. Korte ingesproken memo’s over dat wat me bezig houdt en op uitgewerkte manier, met muziekfragmenten en context terecht komen in cursus, lezing of intro.

A suivre!

LINKS
winkel